lördag, februari 11, 2012

Jahaaaa. Är det därföööör!

Newsflash! Det talas en del om att kvinnor kan bli "lite stingsliga" när de är gravida eller har PMS. Men det talas inte lika mycket om att de också kan bli "lite stingsliga" av att sluta amma. Men! Det kan de. Och med "lite stingslig" menar jag "mordisk".

Förra gången hade jag ingen aning om varför jag plötsligt kände mig så ledsen/arg/besviken/förbannad och ville dräpa alla i min omgivning under den vecka eller två som det tar för kroppen att fatta att man inte är mjölkko längre. Kom som en trevlig överraskning, det.

Den här gången hade jag en aning. Men icke desto mindre: VANSINNIG!!! PÅ ALLT!!!

Ryktet säger naturligtvis att det är "heeeelt normaaaalt" och "en fas".

Spontan reaktion på det: Thank god! Samtliga i den här familjen tackar å det hjärtligaste för den lilla detaljen.

Puss och gull!
/asförbannad

4 kommentarer:

Lisa sa...

Visst är det härligt att bara få vräka sig i sitt dåliga humör ibland? ;) Fräs på du bara, vad du än plitar ner så blir det ju ren och skär underhållning, den gåvan har du - affär Annas eller ej!

Lisa sa...

Hahaha, busted - kommenterar från iPhone med autocorrect. Tur att "asförbannad" blev "affär Annas" och inget värre.. ;)

Ciao!

Sara sa...

Ååå, minns den tiden med fasa. Fast jag blev mera ledsen än arg. Helt förstörd var jag. Känns jobbigt att jag jobbar den här gången när jag ska sluta helt. Jag kommer få låsa in mig på jobbtoan och grina/skrika. Ser inte fram emot det. Dock det som kommer sen (att inte vara den som bör finnas till hands 24/7 osv.). Får foka på det!

Ulrika sa...

Oookej. Tack för heads up på den. Jag är på g där jag med. Men jag minns inte att jag blev sån sist. Förträngt? Timmar på psyksoffan för att locka fram minnet? Jaja. Får ta det som en anledning att gnälla på mannen och kräva choklad. Mycket choklad. Aaaaaah.