fredag, februari 24, 2012

Glimtar av en fredag
I en liten vecka till är jag föräldraledig på halvtid, men sedan är det slut. Då är det heltidsjobb för mig och heltidshemma för Gustav som gäller. Känner mig nostalgisk i förtid. Tycker liksom vi har haft det rätt bra på våra hemmadagar, jag och Svante. Gjort inget mest hela tiden, och ibland sovit middag. Man kommer rätt långt på det upplägget, faktiskt.

8 kommentarer:

Sara sa...

Fina! Måste också bara säga att jag är lite avis på ert upplägg av föräldraledigheten, låter helt optimalt i mina öron. Önskar att vi hade jobb där det funkade bra att göra likadant.

Summercat sa...

dina ungar är extremt söta båda två! vilka gener ni måste ha.

Colombialiv sa...

Det låter som ett underbart upplägg.

@gilljams sa...

GUD vilken fin tröja pôjken har!! Kan ju överväga att bli mamma bara för att få sätta på de små liven så fina stickade saker. Hemmagjord eller köpt?

kerstinm sa...

Onekligen revisited. Har inte varit här så ofta sen jag nedkom med i- Pad, men nu har jag kommit ifatt, tittat på kort (den nya kameran tar ju fina bilder också, kanske har nåt att göra med vem som håller i kameran) o läst vad du hållit på med. Grattis till nedkomst av bok! Och jisses vad Svante växt! Blir det samma ordförråd där som hos Rufus kan man undra... Gulliga är dom båda. Och matbilderna o recepten verkar yummiga! Men du är väl inte riktigt 32 än? Är du som jag som övar i hur det känns att vara ett år äldre i förväg kanske? Ciao

turez sa...

Ingen dålig fredag så vitt jag kan förstå. Och sedan återgå till verkligheten :)

Nea sa...

Min mamma skulle nästan döda för den där String-hyllan och zebrakopparna. Ser nästan precis ut som vårat vardagsrum. Sjukt snyggt!

KIND BY NATURE sa...

Skøn blog, skønne billeder!!