söndag, januari 29, 2012

Hej bloggen!

Jag har visst inte tid med dig riktigt, för jag har reclaimat mitt sovrum, och kan se på tv-serier i sängen OCH upptäckt ny serie (Damages. MÖCKET BRA!) som jag nu måste knarka i mig så många avsnitt som möjligt av innan ögonlocken faller ihop om några timmar.

Så.

Vi säger så, tycker jag.

HÄJ!

7 kommentarer:

Nina sa...

Vad är "Damaged" för serie egentligen som är helt hemlig, det vill säga inte går att hitta i sökmotorer och tv-listor? :(

Kajsa sa...

Hej Lisa! Du verkar snäll och så, och framförallt verkar du och jag dela intresset att sträckkolla på serier. Jag undrar om man får önska sig en sak? Om man får det så önskar jag mig en topp-10-imdb-lista med dina bästa sträckkollarserier. Du kunde skriva om det och så kunde folk kunna kommentera och fylla på men sina bästa serietips och sen skulle jag kunna stanna i sängen och titta resten av livet!

Lisa sa...

Nina... jag skrev fel! Damages heter den. Prove det så lär den bli mindre hemlig.

Och Kajsa - kanske det! Fast jag vet inte om jag har 10. Men 5 i topp skulle kunna funka.

uppochhoppa sa...

Jag är också sist på bollen - så sist att jag inte ens kollat ett enda avsnitt. var hittar man den förresten? kan ju var bra att börja där. Så att säga.

Ulrika i småland sa...

Tack för tips! Ska jag kolla in.
Håller med Kajsa, topp lista på serier helt kanon. Och så kan alla fylla på lite, så kan vi alla bli serie nördar. Moohaha! Gillar tanken mkt och gillar alla kanaler som har play funktionen dygnet runt.

Nina [ljuvligt] sa...

Blev tipsad om en serie i helgen: Hart of Dixie. Sträckkollade 3 avsnitt på söndagskvällen och kom inte i säng förrän kl 00. För mig är det vähäldigt sent en söndag. Riktigt bra serie dock!

Nina sa...

Ja, nu var den lättare att hitta! Har precis börjat kolla på den. Sett två avsnitt. Och tusan vilken spännande serie! Jag måste tacka och bocka för tipset!