måndag, januari 16, 2012

Frågestund, här var det frågestund!

Sådär. Nu är datorn tillbaka. Och den funkar! Rufus blev så lycklig att han skrek rakt ut på tunnelbanan när han såg den i min väska. JA!!! VITA DATON! SER DU, MAMMA, VITA DATON!!! Som om jag haft Jesus Kristus himself där under vagnen.

Tråkigt nog har jag ändå inget att blogga om, verkar det som.

Kan ni inte fråga mig något?

Om vilken scen i Reality Bites som är min favoritscen, varför jag sover med gosedjur fastän jag är över 30, hur många gånger jag snutit mig hittills idag eller om jag fortfarande tänker dagligen på fina brädgolv? Eller så.

Så svarar jag.

UPPDATERING: Ni är roliga, ni! Men nu får det vara slut på frågestunden! Svaren kommer innan natten faller, lovar och svär.

29 kommentarer:

Filippa sa...

Fråga: hur ser ert kök ut? (minns att det matchade en herrbekant till er åtminstone!)

frokenh sa...

Hur blir man så där mysigt cool eller coolt mysig som du verkar vara?

Linda sa...

Vilka jobb har du haft?

Fatima sa...

Hur många år skiljer det mellan kidsen? Hur var det att gå från ett barn till två barn? Annars vill jag mest säga tack för din härliga blogg. Lätt en av mina favvosar nu.

Anonym sa...

Vem var du när du var ung (typ efter-gymnasiet-ung)?

Tekla sa...

Är du bra på att laga mat? Om ja (eller även om nej), vilket är ditt bästa recept?

+ Bonusfråga: Vilken bok och låt skulle du ha velat skriva?

Kära Syster sa...

Vilken är din absoluta favoritplats? Och tänker du verkligen lika mkt på vita trägolv som förr?

/Anna

aina sa...

Jag sover också med gosedjur! Eller ja, ibland sover med och ibland sittandes bredvis sängen. Den viktigaste heter Hoppsan och honom har jag haft sen jag var fyra. Om jag inte har honom under armen när jag sover måste jag hae n kudde istället. Så det är av...eh...ergonomiska själ. Och jag är 29. Men varför gör du det?

Anonym sa...

Kan du inte ge lite smarta skrivtips till oss "wannabe-Lisa-författare"? Också: tack för en hemskt underhållande, mysig och fantastisk blogg!

Bondmoran sa...

Jag har också "gosedjur" i sängen. På sätt och vis... Mina lever. Lever rövare dessutom.

Det är min Korvhund, tre Kattkräk, en sparkig Babbelpelle och en snarkande Bonde.

Jag önskar att jag hade en egen säng...

Fast det hade allt blivit bra tomt förstås.


Kram på dig
/Bondmoran

(En nagellacksknarkande Bondmora med diplom i både klumpighet och idioti)

Anonym sa...

hur kom det sig att rufus fick heta rufus och svante fick heta svante? vad heter dom i mellannamn om dom har några?
vilka är dina favoritserier?

Singelmamman sa...

Vad är det bästa med att skriva ungdomsböcker?
Vilken ungdomsbok, bortsett dina egna, kan du rekommendera en ointresserad snart 16-årig tjej?

kerstinm sa...

Och varför, varför, blir man som man blir? Är det predetermined genom generna, eller är man skapad av upplevelser under sin upväxt? Same old, same old. Questions alltså!

Fiction sa...

Hur går det med tränandet? :)

Pamela sa...

My, my, my Sharona? Den scenen är min favoritscen!

Anna sa...

Hur kändes det att publicera din första bok? Hur länge har du skrivit? :)

/carina sa...

Har du blivit vän med Knausgård än?

Erika sa...

Är det den scenen när Ethan plötsligt blir allvarlig, och säger hur mycket han älskar Winona? You break my heart again and again but I love you.
Åh... Reality bites!

Nina sa...

Vad handlar nästa bokprojekt om?

marie sa...

Baserat endast på utseendet, vem skulle du rösta på i Finlands kommande presidentval? Här kan du kolla in snyggingarna, http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1032&artikel=4882520
Och ja, alla i Finland heter Paavo.

Ann sa...

Jag vill veta om Reality Bites! Hoppas verkligen att det INTE är scenen där Winona och Ben Stiller sitter i hans bil och hon pratar om att allt man behöver i kaloriväg finns i en Big Gulp (roligt iofs) men sen HÅNGLAR dom bläääää!! Finns så många bra scener, men en av dom bästa är ju när Winona och Janeanne Garafalo dansar till My Sharona inne på bensinmacken "turn this up, you won't be sorry!"

Ann sa...

Sedan skulle jag gärna vilja veta lite mer om hur det gick till när du fick ge ut "Det är så logiskt...". Står säkert om det i bloggen vid det aktuella tillfället, men tänkte om du kunde berätta nu med lite perspektiv. Hur mycket fick du tjata på olika förlag? Eller var det lätt som en plätt? Vilken segergest gjorde du när boken blev antagen?

frida sa...

jag vill också veta om reality bites! för min del finns det inget bättre än när ethan kommer tillbaka på slutet. alltså gud jag börjar nästan böla nu när jag tänker på det.

Lisa sa...

Ha! Ni är roliga. SLUT PÅ FRÅGESTUND! Svaren kommer innan det blir natt.

Fru Björk sa...

Mä! Hur kunde du sätta stopp för frågorna när jag skulle klistra in det är http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=4913505 och iklädd sportjournalistens mössa fråga "Hur känns det?". Alternativt med politiska reporterns retorik helt kort säga "Kommentarer!".

brysselkakan sa...

Klart man kan sova med gosedjur fast man är vuxen! Vår son har så många i sängen att han rentav inte riktigt får plats själv. Och han fyller snart 19. Helt ok tycker vi, själv har jag maken som gose men mest min mjuka kudde, den kan jag inte sova utan. Maken försöker jag klara mig utan när jag sover för han reser så mycket.

Anonym sa...

Meh, missade jag chansen att ställa en fråga nu?! Hade tänkt be dig berätta lite mer om Palatset..! Är frilansande tecknare som planerat att byta kontorsplats och eventuellt söka mig till Riddarholmen. Känns dystert idag med nyheten om konkurs :-( Vet du hur det blir med platserna? Och är du nöjd och glad där hittills? Kreativitet i väggarna, inspirerande kollegor, bra fika...?
/Cecilia

Anonym sa...

Vilket blogginlägg är du mest nöjd med? :)

I am Jo. sa...

Åh, Reality Bites!! Min favvofilm sen så länge jag kan minnas... Bästa, bästa! Och nu måste jag ju bara VETA, vilken är din favvoreplik/scen?

Min är nog.... (hm, det här är svårt, det finns ju så många bra)... "You see, Lainie, this is all we need. A couple of smokes, a cup of coffee, and a little bit of conversation. You and me and five bucks."

Tack för att du påminde mig om filmen, och för din härliga blogg!