tisdag, januari 10, 2012

En sekund från sammanbrottets rand

Tänk er att ni har ett jobb som är väldigt knutet till en dator. Och att musplattan på denna dator just gått sönder, så att pilen far över skärmen som om den hade eget liv. Ni vet, klickar lite här, klickar lite där, öppnar några nya fönster, stänger några andra, skickar några mejl, tvångsavslutar lite program, hoppar hit, hoppar dit, sjunger en trudelutt. Helt utan att ni kan kontrollera den. HE-LA TI-DEN. Som om det vore dolda kameran och någon satt och fjärrstyrde datorn och fnissade bakom en skärm för att jävlas.

Så har jag det på jobbet idag!

Om jag snart skriker mitt vansinnigaste vrål av frustration och slänger datorn från sjunde våningen och mig själv strax därefter?

Möjligen, faktiskt.

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Men! din dator kan vara angripen av någon som faktiskt just sitter och styr den utan din kontroll. Det händer att datorer hackas. Du kanske ska kolla det.

becks sa...

fy satan i gatan! hoppas det löser sig och att det inte är någon läskig hackare!!!

Nina sa...

Behöver du komma ner till bottenplan rekomenderar jag att både du och din dator tar trapporna.

Josephine sa...

Haha, har det precis likadant efter att dottern druckit vatten lite för nära datorn. Löste problemet genom att sno sambons lilla trådlösa mus,hehe.

Erika Strand-Berglund sa...

Min förra dator fick spel och markerade allt om den blev lite för varm. Det blev den efter cirka tio minuter. Jag har nog aldrig varit så effektiv som jag var under den där perioden med varmdatorn.
Men sen kastade jag den åt helvete och köpte en ny. Och tänkte tankar som: bästa jag gjort någonsin!

Therés sa...

Hehe, kom att tänka på p3 program idag om att få tuppjuck. Massa sånna historier. En kille som snörde tvn i golvet för att han inte ville se mello.

Oca sa...

Det hände mej idag också, men med avsikt när IT-supporten var inne på den och fixade en grej. Så det kan ju faktiskt vara att den är hackad.