fredag, december 30, 2011

Min lillasyster

Grejer min syster är: Förtvivlat rolig. (Jag vet det, för ibland när hon skickar sms till mig skrattar jag så det kommer snorbubblor ur näsan på mig.) Verkligen väldigt snäll. (Sådär PÅ RIKTIGT snäll, som folk nästan bara är på film, sån är hon i verkligheten.) Göllig. (När hon var liten hade hon velourkläder och frisyr som såg ut som en svamp. Mitt hjärta bara: SNÖRP! Nu har hon inte så mycket velour längre, men hon är göllig ändå.) Bra på att fixa efterrätt. (Alla andra bara: "Guuuud, vad mätt jag ääääär, jag får inte ner en biiiiit till!" Maja bara: "Vad blir det för effe?" Och sedan styr hon upp den sjunkande skutan med järnhand.)

Grejer min syster har: Bra smak. (Eller okej, inte farao vet jag om den är så bra egentligen. Men hon tycker samma som jag om ungefär allt, och det tycker jag är fiffigt.) Brädgolv i sin lägenhet. (Ingen kommentar.) En skitfin bebis. (Som kan sitta! Kan inte min.) Ja, och så en storasyster som i det närmaste avgudar marken hon går på, då. Märktes det?

Grejer min syster gör: FYLLER ÅR! I en hel halvtimme till.

Säg grattis till lillmesen, vetja!

Det skulle hon gilla.

17 kommentarer:

Anna sa...

Grattis lillsyrran! Jag vet hur ni är, ganska jobbiga ibland men man älskar er ändå.

Rim sa...

Grattis, grattis!

Thérèse sa...

En minut kvar - GRATTIS!

Kära Syster sa...

Lillasystrar är onekligen det bästa. Grattis i efterskott på födelsedagen!

/Anna

Johanna sa...

Men grattis Lisas syrra!

Besserwissern Teresa från Uppsala sa...

Grattis lite sent, men ändå!

jenny sa...

Underbar beskrivning av gullevännen! Kommer verkligen ihåg de där velourkläderna och frisyren!

Sara sa...

Grattis Lisas syrra (som tydligen fyller år på samma dag som min fina syrra!).

Lillmesen sa...

Annan sak lillasyster har: VÄRLDENS FINASTE STORASIRRA!! (Som kan sitta!). Har aldrig varit med om maken till bra tjeja, skulle jag säga. SMACK!! Och tack för grattisen, alla!

Anonym sa...

Jag skriver under på allt!

/Lillebror

Karna sa...

Säger gärna grattis till lillsyrran(lite i efterskott). Men säger ett grattis till dig också - igår läste jag "Allt jag säger sant". Möcke, möcke fint sätt att avsluta året på.
Gott nytt år!

Mirijam Geyerhofer sa...

Grattis i efterskott lillmesen!

Sara sa...

lisa! jag har läst din blogg ganska länge nu och har ett problem och vet inte vem annars jag kan vända mig till, än till dig.

Du vet dom har rullarna, vet inte om dom är självhäftande tejper med olika motiv, eller vad det är. Men du har iallafall bloggat om dem och att du beställt från utlandet någonstans. Vart? länk till det inlägget? vet inte ens vad jag ska googla på för jag vet ju inte vad dom kallas eller heter!

Du KAN rädda en inredningsfantasi! :-)

Lisa sa...

Hej Sara! Det är mönstrad tejp jag gillar lite ohälsosamt mycket. Kanske menar du det här inlägget? http://www.onekligen.blogspot.com/2009/01/tejpheaven.html

Jag köper tejp på Etsy! Sök på "tape" så hittar du.

Gabrielle sa...

Grattis lillasystern! :)

Karolina sa...

Grattis lillmes

Anonym sa...

Grattis. Visst är det härligt med en lillesyrra?
Kram från Eva i Tyresö