lördag, november 12, 2011

Home alone

Har just fraktat mig själv och två barn till stan, provat fyra klänningar medan barnen tittat på, köpt en av dem, köpt strumpbyxor, köpt nagellack, köpt hårfärg, köpt vin, köpt kalaspresent, åkt hem. Samtligt utan minsta missnöjt pip från någon av oss.

Delar de ut bragdmedaljer på den där galan också, eller? Vill ju inte verka skrytsam eller så, men känner att jag borde ligga JEFLIGT BRA TILL.

5 kommentarer:

Vlad sa...

Jag är helt impad. Jag har bara en unge och jag springer nästan när jag går på stan eftersom min unge börjar vråla om jag stannar vagnen...

AnnaWK sa...

Alltså Lisa! Du är så himla bra! Alla bragdmedaljer bör skickas hem till dig med en gång!

Du jag har förresten lånat din headerbild för att skriva ett inlägg om dig på min blogg, hoppas det är okej? Annars tar jag bort den med en gång.

Lisa sa...

Mmm, Vlad. Är impad själv också (framgick det?). Brukar inte gå så jättebra alltid.

Och AnnaWK, ja, så klart, låna på!

mor Lena sa...

Jag håller på dig på den där galan. Din blogg är den allra bästa, alla kategorier Säger din mor helt opartiskt. jag håller på dig utanför galan också förresten.

Pernilla sa...

Ja det är värt en tapperhetsmedalj. Jag delade ut en till mig själv när jag fraktat mig själv, nyföding, treåring och sexåring till stora köpcentrat i förra veckan för att uträtta diverse ärenden. Och klarade allesammans. Utan psykbryt på nån av oss. Trots att treåringen bajsade på sig i amningsrummet ;-).

Hoppas du hade en finfin galakväll!