tisdag, oktober 04, 2011

All denna tid, vad ska jag göra av den?

Igår var jag och träffade Linn. Det resulterade bland annat i att jag skrattade så att jag hade mascara på kinden när jag kom hem, samt att jag nu har börjat använda mig av google reader för att få snabb koll på alla miljarder bloggar jag följer och slippa sitta och klicka runt på chans för att se om någon uppdaterat. Känns ju piggt av mig att komma på det typ fem år efter jag började följa en miljard bloggar. Och med "komma på" menar jag "göra som Linn säger". Väntar nu med spänning på att fylla de två extra timmarna tid som jag kommer att ha varje kväll med någon ny, festlig hobby. Det kanske kommer att bli: Vika tvätt. Eller googla efter ny soffgrupp. Eller sova?

Förstår att ni känner spänningen.

11 kommentarer:

Mirijam Geyerhofer sa...

Jag har lagt mina favvobloggar i högerspalten eftersom jag vill läsa ordentligt på bloggen med designen osv, så jag ser snabbt där ifall någon av de bästa har uppdaterat.

ps: älskar Linn!
ps2: Ses vi på galan?

Lisa sa...

Mhm, så gör/gjorde jag med. Men så hade jag en massa till, som jag inte följt tillräckligt länge/bestämt mig för om jag gillar och därmed inte lagt i länklistan (ännu). De ligger nu i readern! Ganska praktiskt. Och lite tråkigt. Vill också gärna se designen och så.

Och ja! Vi ses på galan! Spontan känsla på det: WOHOOOOO!

Linn sa...

haha! Ja, man bör ju göra som folk säger. Och med folk menar jag jag. *självgod* *rolig*

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

haha, underbart! RSS is the shit. Väldigt tidssparande. :)

Mirijam Geyerhofer sa...

Lisa och Linn: WWOOOHOOOOHOOOO!

Linn sa...

Kom på: alltså jag såg inte maskarafläcken, jag lovar! Då hade jag sagt nåt. Okej?

superanonym sa...

varför använder du inte bloglovin? :D då får man se designen, och blir snabbt uppdaterad om vilka bloggar som har uppdaterat! super.

Johanna sa...

Jag hade exakt samma aha-upplevelse alldeles nyligen när jag började använda google reader. Kan inte fatta hur man gjorde innan det, herregud så jobbigt.

Och Ser hejdlöst mycket fram emot att träffa både dig, Linn och Mirjam (och alla andra) på galan! (Jag menar: !!!!)

Milla sa...

Tack för tipset! Har helt fräckt kopierat ditt upplägg...

lis sa...

jag minns när jag började med google reader - så mycket tid över plötsligt! men man är ju inte påhittigare än att man kan fylla den - med fler bloggar.

fru hjelm sa...

Sen en app till iPhonen så kan man kolla typ närsomhelst!